fbpx

Criza cauzata de Corona Virus reprezinta o amenintare pentru economia noastra si pentru nivelul de trai al cetatenilor. In timpul aceste crize sanitare, este vital sa protejam nu numai sectoarele critice ale economiei, ci si firmele mai mici, si antreprenorii.

Trebuie sa asiguram continuitatea afacerilor pentru a proteja locurile de munca si lucratorii.

De aceea Virtono va lansa o campanie in care isi propune sa ajute pe cat posibil antreprenoriatul romanesc, si in egala masura sa ofere un sprijin tuturor afacerilor care isi doresc sa isi dezvolte prezenta online.

Cunoastem deja avantajele mediului online, de la o gama mai larga si variata de clienti pana la potentialul mai mare de crestere. Astfel, pentru a oferi un imbold firmelor care isi doresc sa faca acest pas, sau un ajutor firmelor care au facut deja acest pas dar inca nu au gasit partenerul ideal, Virtono vine cu o oferta imbatabila.

1 EURO pentru 6 luni la orice plan de hosting.

Comanda folosind codul de reducere: 1Euro:

https://www.virtono.ro/1euro

Pe langa beneficiile financiare aduse de aceasta oferta, veti avea parte de o echipa gata sa va ajute mereu, o echipa formata din oameni cu experienta carora le pasa de afacere dumneavoastra, deoarece orice client este defapt un partener pentru noi.

Ne dorim din tot sufletul sa vedem un ecosistem sanatos si infloritor cand vine vorba de antreprenoriatul din Romania, si stim ca acest lucru este realizabil doar cu sustinere micilor afaceri si cu perpetuarea faptelor bune.

Virtono este aici pentru antreprenori, Virtono sustine #Romania.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.