fbpx
Virtono pe scena globala

Suntem foarte încântați să anunțăm că Virtono, un lider în tehnologie din România, va participa în această toamnă la trei dintre cele mai prestigioase conferințe de tehnologie la nivel mondial: MWC în Las Vegas, GITEX în Dubai și Web Summit în Lisabona.

MWC – LAS VEGAS


MWC (Mobile World Congress) este primul eveniment pe lista noastră, care se va desfășura în Las Vegas. Această conferință adună inovatori, vizionari și lideri de industrie pentru a explora potențialul tehnologiei mobile. Vă invităm să ne vizitați acolo între 26 și 28 septembrie, pentru a vă prezenta ultimele noastre soluții de integrare și monitorizare Cloud și Web Hosting.

GITEX – DUBAI


Următorul nostru popas va fi la GITEX în Dubai, un eveniment de tehnologie de prim rang care are loc între 16 și 20 octombrie. GITEX este un hub pentru tehnologia globală, adunând la un loc cele mai luminoase minți din domeniu. Vă așteptăm cu nerăbdare să ne vizitați standul și să descoperiți cum Virtono.com contribuie la modelarea viitorului digital.

WEB SUMMIT – LISABONA


În final, vom fi prezenți la Web Summit în Lisabona, între 13 și 16 noiembrie. Considerată „cea mai bună conferință de tehnologie din lume” de Forbes, Web Summit reunește lideri de tehnologie și startup-uri pentru a discuta despre provocările și oportunitățile din domeniul digital. Vă invităm să luați parte la una dintre cele mai importante etape din dezvoltarea companiei noastre, chiar aici, la Web Summit.

Reprezentarea României la aceste conferințe internaționale de top este o onoare și o responsabilitate pe care noi, echipa Virtono, ne-o asumăm cu mândrie. Suntem recunoscători Agenției Române pentru Investiții și Comerț Exterior (ARICE) și Asociaţiei Române pentru Industria de Electronică şi Software (ARIES-TM) pentru această oportunitate și suntem nerăbdători să demonstrăm lumii întregi inovațiile și progresul pe care România le aduce în domeniul tehnologiei.

Vă invităm să ne urmăriți călătoria și să aflați mai multe despre experiențele noastre la aceste conferințe pe site-ul nostru și pe canalele noastre de social media. Vom împărtăși actualizări în timp real, percepții și lecții învățate, astfel încât să puteți fi parte din această experiență extraordinară alături de noi.

Echipa Virtono

Categorii: Noutati

0 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.