Gazduire Web pe SSD

Creeaza-ti site-ul simplu si rapid

pe o infrastructura performanta, stabila si usor de utilizat.

 • Starter

 • €0.99

  /luna * valabil la facturarea anuala
 • Perfect pentru site-uri de prezentare
 • 5GB spatiu de stocare

  2 domenii aditionale

  Inregistrare domeniu gratuita
  -  
 • Comanda Acum
 • Basic

 • €1.99

  /luna * valabil la facturarea anuala
 • Recomandat proiectelor mici
 • 10GB spatiu de stocare

  5 domenii aditionale

  Inregistrare domeniu gratuita
  -  
 • Comanda Acum
 • Professional

 • €5.49

  /luna * valabil la facturarea anuala
 • Pentru proiecte medii si mari
 • Spatiu de stocare: Nelimitat

  Domenii gazduite: Nelimitat

  Inregistrare de domeniu si reinoire
  Certificate SSL gratuit
 • Comanda Acum
 • Ultra

 • €9.99

  /luna * valabil la facturarea anuala
 • Dedicat siteurilor cu trafic mare
 • Spatiu de stocare: Nelimitat

  Domenii gazduite: Nelimitat

  Inregistrare de domeniu si reinoire
  Certificate SSL gratuit
 • Comanda Acum

Toate pachetele de gazduire web includ:


  Backup Zilnic

  Baze de date nelimitate

  Emailuri nelimitate

  Cloudflare CDN

  Antivirus & Firewall

  Adresa IP dedicata

  Suport Nonstop

  Utilitar creare site

 Cont cPanel

Cel mai folosit panou de administrare pentru gazduire web din lume. Este asa de usor de utilizat si de intuitiv, incat se poate descurca si o persoana care vede panoul pentru prima oara. Puteti administra toate aspectele: fisiere, e-mail, backup, FTP, scripturi CGI , precum si statisticile web.

 

  Resurse Garantate

Virtono.ro foloseste sistemul CloudLinux pentru gazduire web, ceea ce permite partajarea resurselor pentru fiecare client in parte, astfel incat nu vei fi deranjat daca alt client foloseste prea multe resurse, asa cum se intampla la competitorii nostri care folosesc sisteme de gazduire standard.

 

Versiuni PHP multiple

PHP Selector este un modul configurat pe serverele de cpanel prin care se poate selecta versiunea php si modulele dorite. Tot de aici puteti modifica si setarile php.ini. Aceasta optiune o gasiti in contul cPanel la sectiunea Software /Services si dati click pe "Select PHP version" .

 

 Instalare cu 1-Click

Chiar daca vrei sa pornesti primul tau website, un blog sau chiar un magazin online, cu sutele de aplicatii gratuite oferite in toate pachetele de gazduire web, o poti face doar cu cateva click-uri. De exemplu aveti la dispozitie scripturi pentru blog, magazin virtual, forum, galerii, etc.

 

  100% Solid State Drive

Folosim numai stocare pe SSD prin care obtinem o performanta mult mai ridicata din punctul de vedere al I/O-urilor, si a vitezei de scriere si citire, comparat cu stocarea traditionala (Ex.: SATA).

  Servere Performante

Fiecare server de gazduire web este dotat cu cel putin 2 procesoare Intel Xeon Quad-Core si multa memorie Ram. Nodurile sunt conectate la retea prin multiple porturi Gigabit (bond network).

  Activare Instant

Toate comenzile sunt verificate automat de platforma noastra, iar imediat dupa confirmarea platii, pachetele de gazduire web comandate se activeaza instant. Veti primi un email cu toate datele necesare.

  Bine de stiut!

- Pentru cei care comanda pachete cu spatiu nelimitat: Paginile, scripturile si fisierele multimedia sunt stocate pe contul dvs cu stocare nelimitata, asa ca o sa aveti destul spatiu pentru toate site-urile dvoastra, dar, este important sa nu abuzati, ci sa il folositi numai pentru fisierele legate de prezenta dvs online. Faptul ca nu impunem o limita nu inseamna ca aceste resurse sunt infinite. Nu incarcati fisiere care nu sunt strict legate de site-urile dvoastra.

- Pentru clientii din Uniunea Europeana, īnregistrati ca platitori de TVA, valoarea TVA-ului este 0 (zero). Pentru clientii din afara Uniunii Europene, TVA-ul este de 0%. NU percepem nicio taxa de instalare.

- Preturile si ofertele afisate sunt valabile la achizitionarea unui pachet de hosting pe minim un an.

- Preturile afisate sunt exprimate īn EURO si NU contin TVA (20%). Plata se face īn lei, la cursul BNR din data facturarii + 2%.


Gazduieste-ti site-ul in reteaua noastra de servere super rapide!

Accelerare SSD, spatiu mare de stocare si preturi accesibile.

CloudFlare Railgun™

We're thrilled to announce that we partnered with CloudFlare to bring their Railgun™ technology to you for free. Railgun is a new web optimization technology that increases your site's load time significantly. Websites using Railgun show a 143% improvement in HTML load times and a 90% decrease in time to first byte (TTFB) responses. We invite you to try Railgun for your websites today.
CloudFlare's Railgun technology greatly speeds up the delivery of non-cached pages. While CloudFlare automatically caches about 65% of the resources needed to make up a page, 35% can't be cached because the resources are dynamically generated or marked as 'do not cache'. That 35% is often the initial HTML of the page that must be downloaded first. CloudFlare Railgun speeds up this remaining 35%.Datacenter-ul din Bucuresti

Locatii multiple

Virtono ofera servicii profesionale de gazduire ( servere virtuale si gazduire web) in vestul Europei (Dusseldorf, Germania) si in estul Europei (Bucuresti, Romania); asa ca daca esti in cautare de un furnizor de servicii web european, Virtono iti acopera toate necesitatile!
Conexiune de mare viteza

Conexiune de mare viteza

Din ambele centre de date sunt create "peering"-uri cu toti furnizorii de Internet majori din Romania (RCS-RDS, Cogent, Romtelecom, etc.) si din Europa (Deutsche Telekom, Level 3, British Telcom, Vodafone,etc.) pentru a putea oferi cele mai mari viteze site-urilor si serverelor gazduite de noi.
Angajament de Calitate

SLA - 99,99% Uptime

Angajament de Calitate - SLA - Scopul nostru este acela de a atinge un uptime 100% pentru serviciile de web hosting (gazduire web), servere virtuale (VPS) si disponibilitatea site-urilor si soft-urilor pentru fiecare client gazduit de Virtono. Detalii - Service Legal Agreement