Despre Virtono - Servicii hosting de calitate

Cine suntem și cu ce ne ocupam?

Încă de la înființarea companiei în 2014, am servit mii de clienți din toată lumea, căutând mereu noi metode de a ne îmbunătăți serviciile și de a ne continua misiunea: Calitatea Superioara la Prețuri Accesibile. Putem spune cu mândrie ca am găsit formula ideală între calitate și preț pentru toată lumea. Acum telul nostru este sa oferim servicii premium, ne pasa foarte mult de calitatea oferită și tintim sa satisfacem toate cerintele posibile din piața, de la servicii cloud cu administrare inclusă pana la servere dedicate autogestionate.

Oferim un serviciu de support inclusiv, echipa noastră fiind deseori recomandata drept cea mai buna din piața. Experiență noastră vine dintr-un cumul de mii de ore petrecute în contact direct cu clienții și cu toate problemele întâlnite de aceștia pe parcurs. Am construit o echipa cu experiență îndelungată în domeniile de web hosting, virtualizare, infrastructura cloud și support clienți. Managementul nostru are peste 15 ani de experiență executiva în companiile telecom de top. Suntem o echipa bine sudata și ne mândrim cu dinamica și flexibilitatea noastră.

Avem încredere în serviciile oferite de aceea toate paginile de social media sunt la dispoziția dvs. pentru a va exprima părerea.