Despre noi

De la infiintarea companiei in anul 2014, am crescut alaturi de voi, clientii nostri din intreaga lume, cei care care ne-ati acordat incredere inca de la inceput si ne-ati dat aripi sa fim din ce in ce mai buni. Impreuna cu voi am descoperit si dezvoltat modalitati de a indeplini o misiune importanta pentru compania noastra: Servicii hosting de calitate, la un pret corect. Experienta noastra se bazeaza in primul rand pe miile de ore petrecute in contact direct cu voi, pe miile de cereri venit de la voi, situatiile, scenariile si problemele tehnice rezolvate cu succes.

Suntem o echipa bine sudata, cu experienta bogata in web hosting, virtualizare, infrastructura cloud, suport tehnic si management in cadrul unor companii Telecom de top din Romania. Mai presus de toate suntem tineri, profesionisiti si dinamici si ne mandrim cu faptul ca putem fi flexibili si orientati 100% catre cerintele voastre.

Radu Feraru

Managing Partner

Are mai mult 20 de ani de experienta in domeniu, dintre care peste 15 ani in pozitii de conducere in cele mai mari companii Telecom din tara. Este pasionat de muzica rock si de chitara.

Daniel Draga

Development Manager

Creativ si orientat catre rezultat, Daniel este omul provocarilor, cu multa experienta in industria IT. A inceput sa lucreze in domeniul hostingului inca de pe bancile liceului iar pasiunea lui pentru IT s-a materializat mai apoi punand bazele companiei noastre.

Catalin Draga

Technical Manager

Catalin are 15 ani de exerienta in Linux si ca administrator de sistem. Din 2009 lucreaza in domeniul web hosting si a pus bazele mai multor platforme de virtualizare in cloud. Cel mai mult apreciaza sa-si petreaca timpul liber cu familia, eventual calatorind in locuri indepartate din lume.

Alin Ifrim

Support Manager

Alin este unul dintre membrii fondatori ai Virtono. Pe langa dorinta nativa pe care o are de a ajuta clientii cu orice ii sta in putinta, are un spirit analitic profund si puterea de a gasi intotdeauna solutii in situatiile critice. Masinile sport si crypto currencies nu au pentru el niciun secret si viseaza mereu la un SLA de 100% .

Servicii web de inalta calitate la preturi accesibile.

Locatii High Availability: Romania, Europa si SUA.

Inca de la inceputuri ne-am dorit sa marim constant infrastructura iar in momentul de fata operam 7 locatii high availability in intreaga lume. Scopul nostru este sa ne extindem prezenta globala cu locatii noi la fiecare 6 luni. Pentru ca viteza sa fie maxima iar transferurile de date sa fie eficiente, fiecare locatie este interconectata cu reteaua privata Virtono, backbone-ul fiind realizat din mai multe conexiuni dedicate de 10Gigabit.

24/7 Technical Support

Delivering the best customer support is one of our company most beloved values. At Virtono we treat you as our partner and all your requests are our main priority. We always go the extra mile and we make special efforts to keep you satisfied. We are consistent with our support, you will always know exactly what to expect from us.

Sediul Virtono

Preturile afisate pe acest site sunt in EURO si NU INCLUD TVA! Cursul Euro - Leu se calculeaza conform BNR