fbpx
MWC Las Vegas Virtono

Conținut preluat de pe Știrile Media.

Echipa companiei constănțene Virtono Networks, alături de partenerii lor de la Cult of Coders din Iași, a fost aleasă să facă parte din delegația națională a României la prestigioasa conferință Mobile World Congress 2023, care a avut loc în Las Vegas. Evenimentul a fost organizat între 26 și 28 septembrie și a reunit cei mai inovativi și vizionari lideri ai industriei tehnologice mobile din lume.

Trailer MWC Las Vegas: https://youtu.be/Q-aJr4PRfyE?si=uOvvYUgVJR0_KSTE

Participarea la un astfel de eveniment internațional de anvergură este nu doar un simbol al excelenței în tehnologie, dar și o dovadă a recunoașterii și aprecierii competențelor și realizărilor echipelor noastre autohtone. „Reprezentarea României la această conferință internațională de top este o onoare și o responsabilitate pe care echipa Virtono și-o asumă cu mândrie”, a declarat Teodora Moraru, IT Project Manager al companiei.

MWC Las Vegas Teodora Moraru Virtono

“Cu un angajament profund pentru excelență și inovație, Virtono Networks se distinge în lumea digitală prin oferirea unei game variate de soluții premium de web și cloud hosting. Fiind ancorată în nevoile contemporane ale pieței, compania își extinde serviciile în multiple centre de date din întreaga lume, asigurând astfel accesibilitate, viteză și securitate optimă clienților săi.”, ne-a povestit Daniel Dragă, Vicepreședintele companiei.

MWC Las Vegas Virtono & Cult of Coders
Virtono și Cult of Coders la MWC Las Vegas

“Cu o tradiție de opt ani în dezvoltarea software, Cult of Coders se specializează în crearea de aplicații web și mobile avansate. Acum, cu o incursiune în Inteligența Artificială, echipa îmbină expertiza clasică cu inovațiile AI pentru a oferi afacerilor soluții rapide și fiabile.”, a declarat Theodor Diaconu, CEO-ul companiei.

Recunoașterea la nivel internațional vine în urma unui efort susținut, a pasiunii și dedicației, dar și a sprijinului venit din partea instituțiilor românești. „Suntem recunoscători Agenției Române pentru Investiții și Comerț Exterior (ARICE) și Asociaţiei Române pentru Industria de Electronică şi Software (ARIES-TM) pentru această oportunitate. Suntem nerăbdători să arătăm lumii întregi inovațiile și progresul pe care România le aduce în domeniul tehnologiei”, a adăugat Teodora Moraru.

Participarea celor două companii românești la evenimentul de la Las Vegas este cu siguranță un motiv de mândrie pentru comunitatea tehnologică din Constanța, România, iar Virtono Networks și Cult of Coders au fost ambasadori de excepție ai tehnologiei românești pe scena globală.

Categorii: Noutati

0 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.