fbpx

Astăzi discutăm despre noile trend-uri din piața afacerilor online. Care sunt următoarele afaceri online de milioane, și cum poți tu să te asiguri că vei face parte din industrie.

În primul rând trebuie să discutăm despre numere, în 2021 mai mult de 2 miliarde de persoane considerau shopping-ul online ca fiind cea mai bună alternativă.

Desigur pandemia de COVID-19 a ajutat la accelerarea acestui proces deoarece mai mult de 40% dintre clienți și-au rărit considerabil vizitele in magazinele fizice, în acea perioadă. Majoritatea clienților și-au păstrat rutina, astfel încât cumpărăturile online rămân într-un trend ascendent chiar și după revenirea parțială la normal.

În momentul de față lipsa unei prezențe online pur și simplu nu are sens. Toată lumea este deja pe internet, ba chiar mai mult, din ce în ce mai mulți oameni consideră internetul ca fiind cel mai bun loc pentru cumpărături.

Experții estimează că trend-ul de eCommerce va continua să crească exponențial, se așteaptă ca industria să ajungă la o evaluare de $5.4 trilioane până la sfârșitul anului 2022, mai mult ca sigur v-a fi loc pentru toată lumea.

Dacă erai pe gânduri și nu știai exact dacă să începi o afacere online, acum nu mai este momentul să stai pe gânduri, a venit momentul să o faci.

Acum este momentul ideal pentru a începe o afacere online, și pentru a-ți oferi un impuls, Virtono vine cu o ofertă de nerefuzat.

Știm cu toții că începutul poate fi dificil, nu sunt suficienți bani de aruncat stânga dreapta și trebuie să încerci sa îți gestionezi finanțele foarte bine astfel încât să nu rămâi pe 0.

Virtono este aici pentru a te scăpa de acest stres, nu mai e nevoie să îți gestionezi banii, deoarece poți sa îți aduci afacerea în mediul online pentru doar 1 Euro!

Ai citit bine… îți oferim oportunitatea de a-ți pune afacerea în mediul online și de a-ți crește exponențial vizibilitatea pentru doar 1 Euro.

Ai timp 6 luni să pui totul la punct și nu o să o faci singur deoarece echipa noastră de suport o să îți fie alături constant pentru a te ajuta să realizezi tot ceea ce îți dorești.

Așa că nu mai aștepta și hai la noi, ține minte: 6 luni de web hosting pentru doar 1 Euro.

Când vine vorba de afaceri online, unul dintre cele mai importante lucruri pe care poți să le faci este să te gândești bine dinainte ceea ce vrei să faci, trebuie să îți planifici afacerea strategic astfel încât să satisfaci cererea pieței.

Dar înainte de a crea o strategie, trebuie să știi exact ce vrei să faci.

În acest articol îți vom arăta 8 idei de afaceri online gata să cucerească internetul. Vom explora conceptul fiecărei afaceri și vei înțelege ce este necesar pentru a pune în mișcare o afacere online, și desigur câți bani poți să câștigi!

În plus o să îți zicem și câteva secrete care să te ajute să începi cu un pas înaintea celorlalți.

De ce să intri în afaceri online?

Consideri că ore în șir petrecute în același loc nu e chiar ceea ce îți dorești de la cariera ta?

Din fericire pentru tine, când ai o afacere online poți să lucrezi cu un program flexibil și mai mult de atât, poți să lucrezi de oriunde ai fi.

Ai chef să mergi la Starbucks? Nu te oprește nimeni, ba chiar mai mult poți să faci bani cât stai și bei o cafea în oraș.

Vrei să îți extinzi lista de clienți?

Perfect, noroc ca ai o afacere online, spre deosebire de o afacere fizică, piața ta de desfacere nu e limitată la piața locală, ești liber să te extinzi oriunde îți dorești, poți să creezi o piață internațională unde să îți desfășori activitatea.

Nu crezi că o afacere fizică costă cam mult?

Din fericire spre deosebire de orice afacere fizică care necesită destul de multă muncă și capital pentru a începe, o afacere online este mult mai ușor de început și mult mai ieftin. Cu doar 1 Euro poți să te asiguri că ești online timp de 6 luni.

În plus poți să începi să faci bani din prima zi.

Îți place să faci bani când dormi?

Cui nu îi place… de aceea o afacere online este perfectă pentru tine, deoarece efectiv poate să îți creeze un venit pasiv constant în timp ce tu dormi sau faci cu totul altceva.

Cele mai bune afaceri online pe care să le începi în 2022

Alege orice idee care îți place și care se potrivește cunoștințelor tale, astfel îți crești șansele de succes. Dar ține minte ca o afacere online necesită timp și efort.

Aici sunt cele mai bune idei de afaceri online pe care trebuie să le consideri anul acesta.

Freelancing

Câștig estimativ: ~ $20+/oră, desigur depinde de locație și industrie;

Necesar: orice skill într-un anumit domeniu (copywriting, design, consultanță, etc.)

Această carieră a devenit din ce în ce mai populară printre noile generații. Pe lângă faptul că sunt înregistrate creșteri financiare substanțiale în acest domeniu, majoritatea consideră că este o alternativă mult mai fiabilă și relaxantă față de alternativa clasică de la 9 la 5.

În urma creșterii din această industrie, 75% dintre freelanceri au declarat că veniturile lor au crescut odată ce au ales această carieră.

Dacă ai cunoștințe într-un anumit domeniu și pe deasupra ai și ceva experiență ești pe drumul de a crea un brand profesional bazat pe propriile tale cunoștințe. Crede-mă că orice domeniu funcționează atât timp cât știi ceea ce faci, deși e bine să știi că în momentul de față cele mai căutate skill-uri sunt cele de web-development, design grafic și copywriting.

Pro tip: Având în vedere că piața devine din ce în ce mai competitivă este bine să te diferențiezi de concurență. Un website, un CV bine pus la punct pe Upwork și un profil profi pe LinkedIn o să fie de mare ajutor.

Încearcă să scoți în evidență ceea ce este special la tine, definește clientul tău ideal și fă-ți treaba!

Blogging

Câștig estimativ$100 – $10,000+/lună, depinde de metodele de monetizare

Necesarcopywriting, content marketing & SEO skills

Să începi un blog poate fi una dintre cele mai profitabile idei din acest secol, o mulțime de antreprenori cu venituri substanțiale și-au început călătoria cu un blog unde scriau despre cunoștințele lor unei audiențe mici.

Pro tip: Ai grijă când îți alegi nișa și opțiunile de monetizare, verifică în amănunt subiectul. „Măsoară de două ori și taie o singură dată”

Magazin Online

Câștig estimativ$1,000 – $100,000+/lună, depinde de nișă și dimensiunea pieței

Necesar: business management, digital marketing & social media skills

Când vine vorba de un magazin online poți să fi următoarea persoană care lansează un brand de milioane. Tot ce îți trebuie este o strategie buna și cercetare de piață.

Păstrează o minte deschisă, deoarece poți să găsești succesul in micro-nișe, deși nu aduc mult trafic, garantat aduc clienți loiali.

Un bun exemplu de o nișă micro ar fi un site care vinde doar adidași roșii de piele. Sigur, această nișă are o audiență restrânsă, dar când cineva caută specific adidași roșii de piele, cu siguranță o să dea peste site-ul tău și o să comande niște adidași.

Pro tip: Trebuie să înțelegi că nu trebuie să vinzi doar pe site-ul tău, marketplace-urile de pe social media devin din ce în ce mai importante pentru magazinele online. Diversificarea este cheia succesului.

Affiliate marketing

Câștig estimativ$300 – $10,000+/zi, depinde de programul de afiliere.

Necesarcontent marketing skills, digital marketing

Affiliate marketing este una dintre cele mai profitabile afaceri acum. Practic promovezi serviciile si produsele unui brand și primești o parte din vânzări, simplu. Comisionul desigur fluctuează deci ai grijă când alegi un program.

Pentru a începe înregistrează-te într-un program de afiliere și promovează-ți link-ul scriind articole sau făcând social media marketing.

Pro tip: Alătură-te programului de afiliere de la Virtono și primește până la 50% din orice vânzare. Practic împărțim totul 50-50.

Creează teme pentru website-uri

Câștig estimativ$5 – $200+/temă

Necesarweb design, front-end development

Având în vedere că WordPress este responsabil pentru aproximativ 35% dintre website-urile de pe internet, este ușor să înțelegi cât de importante sunt temele.

Din ce în ce mai mulți oameni își creează website-uri iar cererea pentru teme prefabricate cu un design plăcut e într-o creștere constantă

Pro tip: Oferă update-uri si suport pentru temele tale, multe afaceri sunt dispuse să plătească mai mult pentru o experiență bună când vine vorba de design-ul site-ului lor.

Social Media Marketing

Câștig estimativ$15 – $80/oră, depinde de experiență

Necesarcontent marketing skills & cunoștințe despre trendurile de pe social media

Îți place să îți petreci timpul pe social media? Dacă răspunsul este da, ești deja jumătate pregătit să faci asta.

Social Media Marketing se bazează pe trenduri, trebuie să fi activ și să cauți mereu următorul trend, trebuie să te adaptezi și să creezi content unic si creativ din mers.

Ca și marketer pe social media, trebuie să crești vizibilitatea brand-ului pentru care lucrezi, trebuie să aduci mai mulți followeri și trebuie să crești engagement-ul audienței.

Crearea de conținut, influencer marketing și abilitățile sociale vor fi ustensile indispensabile pentru munca ta.

Pro tip: Creează-ți un portofoliu sau un blog unde să îți promovezi serviciile, nu uita că propria promovare este foarte importantă. Ce specialist în social media marketing nu s-ar promova pe el însuși pe social media, înțelegi?

Consultant SEO

Câștig estimativ$60+/oră, depinde de experiență

Necesaron-page, off-page și technical search engine optimization skills

SEO a devenit una dintre cele mai importante aspecte pentru succesul unei afaceri online.

Ca și consultant SEO trebuie să îți sfătuiești clienții cum să își optimizeze site-ul în cel mai bun mod posibil.

Trebuie să înțelegi că SEO este tot timpul în schimbare, trebuie să știi și să înțelegi mereu cel mai nou algoritm dacă vrei să oferi cele mai relevante informații clienților tăi.

Pro tip: Poți să înveți bazele SEO aici.

Începe un canal de YouTube

Câștig estimativ$5,000/month on average with one million subscribers

Necesar: video editing & social media management skills

YouTube este o platformă foarte importantă pentru toți creatorii de conținut, indiferent de origine. Spre exemplu, toate vedetele de pe TikTok tind să facă la un moment dat trecerea către YouTube deoarece este mult mai profitabil.

Deci, dacă îți place sa creezi conținut video, YouTube este platforma ideală pentru tine.

Principalul tău țel trebuie să fie cel de a atinge 1.000 de subscriberi si 4.000 de ore de vizionare în primele tale luni, acești factori te fac eligibil pentru programul YouTube Partner, program care îți permite să îți monetizezi canalul.

Pro tip: Există mai multe metode de a monetiza un canal de YouTube precum Patreon, affiliate marketing și conținut sponsorizat.

Final

Acestea sunt cele mai bune 8 idei de afaceri online pe care să le urmărești în 2022.

Trebuie totuși să înțelegi că acestea sunt doar idei introductive pentru fiecare industrie. Pentru fiecare nișă pe care o alegi mai sunt sute de posibilități prin care poți aborda piața.

Alege o idee care se potrivește cu interesele tale, cu pasiunile tale și cel mai important cu skill-urile tale. Astfel această aventură nu o sa fie atât de dificilă ci mai degrabă o să fie distractivă.

Și ține minte, pentru orice afacere online ai nevoie de un website. Iar pentru un website nu există un loc mai bun decât Virtono, la noi plătești 1 Euro și ai parte de 6 luni de găzduire web.

Categorii: Noutati

1 comentariu

De Ce Ai Nevoie De Un Website Azi? - Virtono.ro Blog · 6 octombrie 2022 la 14:45

[…] Dacă ești curios ce afaceri online funcționează cel mai bine, avem o listă de 8 afaceri online pe care nu trebuie să le ratezi în 2022. […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.