Gazduire Web Romania | Hosting cu cPanel | Stocare NVMe si SSD

Găzduire Web la doar €1 pentru primele 6 luni

Comanda folosind codul de reducere: 1Euro.

Platformă de hosting stabilă, rapidă si usor de utilizat.

Instalare WordPress cu 1 Click

€ Fără riscuri, banii inapoi in 30 de zile garantat

Sigurantă: SSL Gratuit, Backup zilnic si securitate maximă

image

Profita de 6 luni de Hosting Ultra-Rapid cu doar €1!

Servere fiabile și rapide, panou de control ușor de utilizat și prețuri accesibile.

Basic

Cod reducere: 1Euro

€1.00 /6 luni

Apoi €5.95€3.50 /luna

Advanced

Cod reducere: 1Euro

€1.00 /6 luni

Apoi €9.95€5.95 /luna

image
Professional

Cod reducere: 1Euro

€1.00 /6 luni

Apoi €15.50€9.50 /luna

Preturile afisate pe acest site sunt in EURO si NU INCLUD TVA! Cursul Euro - Leu se calculeaza conform BNR

Funcționalitate remarcabilă

Avem tot ce căutați pentru afacerea dvs. online.

image

Resurse dedicate

Fiecare cont de gazduire web este izolat in propriul mediu virtualizat (CloudLinux LVE) si are propriile resurse alocate.

image

Panou de control

cPanel este unul dintre cele mai utilizate panouri de administrare pentru gazduire web din lume, fiind intuitiv si usor de folosit.

image

Mai multe versiuni PHP

Din panoul de control puteti alege versiunea php prin care va rula fiecare website in parte, dar si sa modificati setarile php.ini.

image

Instalare cu 1 Click

Softaculous vă permite să instalați cu un singur clic Wordpress, Prestashop, Joomla și multe alte aplicații web.

image

Activare Instanta

Serviciile comandate sunt activate automat, imediat dupa primirea platii.

image

Stocare NVMe

Pentru stocare folosim numai NVMe și SSD-uri, astfel încât performanța site-ului web este crescută.

image

Uptime 100%

Garantăm 100% timp de funcționare pentru toate site-urile găzduite in conformitate cu SLA.

image

Monitorizare 24/7

Monitorizăm toate nodurile și serviciile 24/7 pentru a ne asigura că toate serviciile funcționează corect.

Migrare gratuită a site-ului web

Te muti de la alt furnizor? Suntem incantati sa va gazduim site-urile si vrem sa va indepartam toate grijile, in special legate de downtime. Vă vom ajuta să vă mutați site-urile pe serverele noastre și unul dintre experții noștri în migrare se va ocupa de întregul proces și este complet gratuit!

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la migrarea site-ului dvs. web și la ceea ce se poate întâmpla, suntem aici pentru dvs. și oferim suport pentru orice problemă intampinată.

image
image

Viteze de încărcare ultra rapide

Serverele noastre puternice de găzduire cu stocare NVMe și conexiune la internet de 10 Gbps combinate cu LiteSpeed ​​- cel mai rapid server web din lume - asigură o viteză de încărcare super rapidă pentru site-ul dvs. web.

Oferiți clienților dvs. o experiență de utilizare mai bună, reduceți rata de respingere și îmbunătățiți gradul de SEO. Astfel veți obține instantaneu mai mult trafic și mai multe vânzări.

Optimizat pentru WordPress

Inca de la început, am construit o platforma de găzduire optimizata pentru WordPress.

Vrem sa oferim cea mai bună găzduire posibilă! De la configurarea serverelor noastre, până la aplicabilitatea lor, chiar și resursele oferite, totul a fost reglat pentru a oferi maximul de performanță, astfel încât să vă puteți bucura de un serviciu de calitate.

image
image

Suport tehnic dedicat

Compania noastră vă prețuiește cel mai mult!

Pentru ca ne pasă de dvs. echipa noastră de asistență tehnica este pregătită să vă răspundă la întrebări 24/7. Gata cu așteptarea, primiți ajutor atunci când aveți cel mai mult nevoie!

Asistența tehnică pentru clienți este una dintre cele mai apreciate resurse din compania noastră. Eficienta este idealul nostru, știind că timpul dvs. este valoros încercăm să fim mereu cu un pas în fata oricăror probleme, astfel încât să nu întâmpinați niciun inconvenient.

Uptime garantat

Vă vom menține site-ul online în orice moment și ne vom asigura că acesta se încarcă rapid din orice colț al lumii. Infrastructura noastră cloud de ultimă generație este complet redundantă și integrată cu CloudFlare. Suntem partener CloudFlare Optimized, astfel încât să puteți activa CDN-ul Cloudflare din contul dvs. cPanel cu un singur clic.

image
image

Cea mai buna securitate

Suntem serioși în ceea ce privește securitatea și păstrarea siguranței site-urilor dvs. De aceea, toate centrele noastre de date sunt certificate Tier 3, fiecare server are propriul său firewall, waf, scaner anti-malware și antivirus și oferim backup-uri zilnice pentru fiecare cont. Folosim doar software-ul de securitate de top, cum ar fi IMUNIFY360, o platformă cuprinzătoare de securitate pentru serverele de găzduire web. Utilizăm componente foarte adaptate și integrate pentru protecție proactivă în timp real a site-ului web și securitate server web.

Fără costuri ascunse

La noi nu vor exista costuri ascunse!

Înțelegerea noastră de la început rămâne aceeași până la capăt, spre deosebire de standardul din industrie, la reînnoire nu va exista un suprapreț.

Ne vom asigura că prețul va rămâne același în timpul parteneriatului nostru, nu ar trebui să vă așteptați la surprize neplăcute de la noi.

În plus, nu veți întâlni niciodată taxe ascunse, deoarece nu ne folosim de aceste tactici de facturare.

image
image

Nu ești încă convins?

Vrem să vă simțiți în siguranță atunci când cumpărați de la noi, așa că garantăm o politică de returnare a banilor de 30 de zile pentru orice achiziție efectuată.

Știm că oferim servicii excelente, dar vrem să descoperiți asta dvs.
Obțineți contul de găzduire acum și începeți afacerea pe care v-ați dorit-o întotdeauna și, dacă nu ne ridicam la așteptările dvs., cereți-vă banii înapoi!


Vă vom rambursa banii fără nicio problemă!

Ce ne recomandă pe noi?

Faptul că suntem mereu fideli promisiunilor noastre și avem mărturiile clienților noștri care să dovedească acest lucru.