fbpx

Astăzi vom evalua serviciile Virtono.

Alegerea unui serviciu de găzduire web pentru site-ul sau blogul tău poate fi o sarcină dificilă, mai ales dacă ești la început.

Sunt multe lucruri de luat în considerare și multe întrebări de pus când vine vorba de alegerea unui provider, dar suntem aici pentru a ușura acest proces.

Există zeci de companii din care să alegi, fiecare oferind diferite servicii. Vrei shared-hosting? Preferi un VPS? Ai nevoie de WordPress cloud-hosting?

Indiferent de răspuns, Virtono are toate opțiunile disponibile pentru tine.

Reține că cea mai bună decizie constă în înțelegerea nevoilor tale ca business owner, așa că hai să vedem ce face ca un serviciu de web hosting să fie unul premium!

Spațiu de stocare

Când vine vorba de spațiu, ar trebui să înțelegi că totul depinde de nevoile tale și de cum vei folosi website-ul, numărul de conturi de e-mail etc. Dar, ca și o regulă generală, cu cât mai mult spațiu cu atât mai bine.

La Virtono, oferim o mare varietate de strategii de stocare, cum ar fi stocarea nelimitată NVMe și SSD.

(citește Termenii și condițiile)

Viteza site-ului și disponibilitatea serverului

Dacă uptime-ul este mai mic de 99%, fugi. Adevărata valoare a industriei de web hosting este acea marjă de 1%.

Permite-mi să reiterez faptul că 1% timp de nefuncționare este egal cu aprox. 90 de ore pe an.

90 de ore timp în care nu poți face nimic, deci 0 vânzări sau vizite.

De asemenea, viteza de încărcare nu trebuie să depășească 2 secunde, deoarece pentru fiecare secundă pe care o adaugăm la acest timer procentul de vizitatori care părăsesc site-ul sau blogul crește exponențial.

Garantăm 100% uptime pentru toate site-urile web găzduite prin Virtono.

(citește Termenii și condițiile)

Securitate

Unul dintre cele mai importante aspecte de luat în considerare atunci când cauți găzduire web este securitatea. Adeseori trecută cu vederea, securitatea trebuie să fie prioritatea ta cea mai mare, deoarece poate cauza probleme serioase care pot pune în pericol toate eforturile tale de luni sau chiar ani de zile.

Virtono vă oferă protocoale de securitate de cea mai înaltă calitate.

Folosim doar software de securitate premium, cum ar fi IMUNIFY360, combinat cu utilizarea de componente adaptate și integrate pentru protecția proactivă în timp real a site-ului și serverului web. Astfel putem asigura protecția împotriva tuturor vulnerabilităților care pot apărea.

Suport

O asistență bună este esențială atunci când vine vorba de afaceri online, ai nevoie de o echipă dedicată care să îți ia problemele în serios și să răspundă cu promptitudine.

Virtono este renumit pentru echipa sa extraordinară de suport.

Echipa noastră este mereu acolo pentru tine, 24/7. Ne străduim să avem un grad de eficiență crescut pentru că știm cât de valoros este timpul tău, de aceea încercăm să fim cu un pas înaintea oricăror probleme.

Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile oferite de serviciile noastre, așa că pentru mai multe informații despre noi, puteți accesa acest link.

Categorii: Noutati

0 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.