Program de Afiliere pentru servicii de Gazduire Web - Virtono.ro

Pana la 50% pe fiecare vânzare

În funcție de câte vânzări lunare aduci, vei primii între 30% și 50% comision, bani care intra garantat după fiecare comanda validata. Am creat programul perfect pentru partenerii noștri de afiliere serioși, cei ce isi doresc sa construiască din acest parteneriat un business pe termen lung care sa le aducă venituri pasive.

Alătură-te acum
Program de Afiliere pentru Gazduire Web pe 3 niveluri

Nivelul 1

Mai puțin de 20 de vânzări:
30% comision

Nivelul 2

Mai mult de 20 de vânzări:
40% comision

Nivelul 3

Peste 40 de vânzări:
50% comisionEști un maestru în vânzări? Contactează-ne pentru o comision personalizat!

Cum funcționează?

Sa faci bani cu noi este ca și cum ai pregati o masa la cuptorul cu microunde. O arunci în cuptor, aștepți 10 min și este gata masa! În cazul nostru pur și simplu pune link-ul tău de afiliere (pe care ți-l oferim noi) pe social media, bannere, sau postări de blog, și așteaptă ca pagina noastră de vânzări și reclamele cu retargeting sa iși facă treaba. Poți chiar și oferi cupoane custom pentru ai face pe oameni mai entuziasmați sa cumpere. Vei fi plătit de fiecare data când cineva pe care l-ai adus face o plata validata!

Iti vrei banii ? Doar anunță-ne și noi ii vom face sa cada din cer. Cu un minim de retragere de €100 și cu o perioada de reținere mică de doar 30 de zile, Virtono e o afacere garantata pentru orice afiliat care iei dorește sa facă bani multi și rapizi. Creditele tale vor fi adăugate în balanta ta de pe Virtono, pe care o poți retrage oricând in contul bancar sau PayPal. Poți de asemenea sa iti folosești creditele pentru a cumpara produse sau pentru a plăti facturi. Este simplu!

De ce Virtono?

Știm ca review-urile sunt foarte importante în ziua de azi, in timp ce peste tot apar constant review-uri false noi ne mândrim extrem de mult cu păreri reale de la oameni reali în fiecare zi. Poți sa găsești părerile afiliaților nostru pe Google, Facebook și pe toate site-urile profesionale pentru review-uri. Review-urile noastre sunt aproape 100% pozitive, nimeni nu e perfect dar în domeniul asta Virtono e pe cât se poate de perfect.

Toți știu ca “Primești ceea ce plătești”, dar nu trebuie sa falimentezi pentru a primii servicii de calitate. Virtono demonstrează ca exista calea de mijloc, unde serviciile de calitate la prețuri accesibile nu este o misiune imposibila. Virtono oferă ce e mai bun din ambele lumi, deci nu exista scuze pentru a nu participa. APTP - Adu-ti Proprii Tai Prieteni. Punei să se înscrie și lucrati împreună cu profesioniștii.

Este usor si gratis sa te inregistrezi! Alatura-te Petrecerii.

De ce iubește lumea Virtono?

  • Avem o lista lunga de servicii cum ar fi: găzduire web, Cloud VPS, servere dedicate, găzduire cloud gestionată și nu numai.
  • Avem prețuri accesibile care nu iti vor lasa o gaura în portofel.
  • Calitate superioara fără dubii atât în serviciile oferite cât și în suport. (La noi nu vor exista costuri ascunse!)
  • Servere foarte rapide și puternice peste tot in lume.

Toate materialele de marketing de care ai nevoie

De la bannere la reclame, modele email, postari, articole de inspirație, eBook-uri pentru atragerea de leaduri, avem un arsenal complet de ustensile pentru afiliați și materiale promo și tu nici măcar nu trebuie sa te agiti. Promitem tracking calitativ creat de noi (cookie-urile durează 90 de zile), discounturi speciale pentru clienții tai, pagini custom de landing, suport, și hosting gratis ca sa ne recomanzi cu încredere.

De ce sa aștepți..?

Dupa ce vă înregistrați puteți cere un pachet de găzduire web gratuit timp de 3 luni. Dacă vedem că sunteți un maestru de vânzări, veți obține un cont de găzduire pe viață gratuit.

Nu contează experiența sau scopul, Virtono este numele pe care afiliații îl aleg pentru plățile constante și flexibile pe care tu le controlezi. În caz ca nu ai observat virtono este mai mult decât o rețea basic de afiliere. Noi ne dedicam și depunem efortul necesar ca tu sa poți sa te bucuri de banii pe care ii castigi cat mai rapid.