Politica de Confidentialitate

Virtono Networks SRL
  • Acasa
  • /
  • Confidentialitate

Politica de confidentialitate


 

Protectia datelor cu caracter personal

Societatea noastra, SC Virtono Networks SRL este un Operator de Date cu Caracter Personal, conform cerintelor Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata precum si Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice.
 
SC Virtono Networks SRL este înscrisa în Registrul de Evidenta a Prelucarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 36189 din data de 04/09/2015. Puteti accesa oricând acest registru, la aceasta adresa Web .
 
SC Virtono Networks SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este prelucrarea datelor cu caracter personal.
 
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare facturarii si inregistrarii domeniilor web in numele dumneavoastra. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va furniza servicii.
 
Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate altor destinatari, decat in cazul inregistrarii domeniilor web vom fi nevoiti sa furnizam datele personale registrarilor de domenii pentru a putea inregistra aceste domenii pe numele dumneavoastra, si anume catre P.D.R Solutions FZC pentru domeniile internationale si catre INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE ÎN INFORMATICA - ICI BUCURESTI (RoTLD) pentru domeniile romanesti.
 
Conform Legii 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC Virtono Networks SRL.
 
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.
 

Alte informatii privind politica de confidentialitate

Virtono Networks SRL, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J13/1532/2014 CUI: RO33431948 cu sediul in Str. Midiei nr. 9, Bl. M2, sc. A, ap. 15, furnizeaza o gama larga de servicii Web.
 
In cazul in care doriti sa ne contactati, va rugam folositi sectiunea Contact.
 
Prin utilizarea acestui website si/sau furnizarea datelor personale catre noi va exprimati acordul ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie procesate in modul descris pe aceasta pagina.
 
Vom dispune de datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand faceti o comanda, utilizati sau va inregistrati pentru serviciile noastre, participati la o campanie de vanzari. Vom depune eforturi sa colectam datele dumneavoastra personale doar cu acordul dumneavoastra.
 
Atunci cand va inregistrati pentru serviciile noastre, procesati o comanda, participati la o campanie de vanzari, va putem solicita furnizarea anumitor informatii, ca de exemplu numele, adresa de e-mail, adresa de domiciliu, dar si date precum nume utilizator, parola si alte astfel de detalii ce vor fi folosite pentru autentificarea utilizatorilor si validarea actiunilor lor. Acestea pot fi folosite si pentru a va furniza serviciile si produsele comandate sau pentru a comunica cu dumneavoastra.
 
Datele dumneavoastra personale pot fi folosite pentru a va raspunde cerintelor, a va procesa si activa comenzile si/sau pentru a va verifica datele personale. Detaliile sunt necesare pentru a executa sau a putea pune in aplicare contractul incheiat intre dumneavoastra si societatea noastra, pentru a asigura functionalitatea si securitatea produselor si serviciilor noastre, a va identifica sau pentru a preveni si a investiga frauda si abuzurile.
 
Datele dumneavoastra personale nu vor fi vandute, inchiriate sau dezvaluite tertilor decat in cazul in care avem acordul dumneavoastra pentru a face acest lucru. Orice modificari in ceea ce priveste societatea noastra (de exemplu vanzarea) vor fi anuntate in cel mai scurt timp posibil.
 
Desi exista mereu riscuri asociate furnizarii datelor cu caracter personal, fie in persoana, la telefon, prin intermediul internetului etc., si nicio tehnologie nu prezinta o siguranta desavarsita, societatea Virtono Networks SRL isi ia masurile adecvate de securitate, tehnice si organizationale, pentru a preveni si minimaliza aceste riscuri. Utilizam o tehnologie avansata de securitate pentru serverele noastre (firewall, criptare), iar datele importante precum detaliile cardului bancar nu vor fi stocate pe servere.
 
Virtono Networks SRL isi rezerva dreptul de a-si modifica politica si termenii de utilizare fara o notificare prealabila.
 

Despre Cookie


 

Ce este un Cookie?

Un "Internet Cookie" (termen cunoscut si ca "browser cookie" sau "HTTP cookie" sau pur si simplu"cookie") este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul.
 
Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet "pasiv" (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard-disk-ul utilizatorului).
 
Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv.
 
Pe site-urile www.Virtono.ro si www.Virtono.com se folosesc urmatoarele tipuri de cookie-uri:
 

Cookie-uri strict necesare

Aceste cookie-uri sunt esentiale pentru a va afisa site-ul nostru in conditii optime, cu toate functionalitatile active. Aceste cookie-uri sunt folosite si pentru partea de inregistrare, logare si comandarea de produse pe site-ul nostru.
 

Cookie-uri folosite de alte soft-uri

Pe site-ul nostru pot fi retinute cookie-uri apartinand unor soft-uri pe care le folosim. De exemplu pentru a masura traficul pe site-ul nostru, folosim Google Analytics care poate pastra cookie-uri
 

Cum pot opri cookie-urile?

Utilizatorii iti pot configura browserul sa respinga fisierele cookie. Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite sectiuni / pagini impracticabile sau dificil de vizitat si folosit.
 
Mai multe informatii despre cookie-uri puteti gasi pe site-ul www.allaboutcookies.org sau http://www.youronlinechoices.com/ro.
 
LiveHelpSession
 
Acest cookie se refera la orice informatie cu privire la datele dvs. de identificare care este furnizata de dvs. intr-un mesaj e-mail sau formular web. Astfel, daca dvs. solicitati informatii sau transmiteti orice informatie intr-o sesiune Live Help (Asistenta online), care contine informatii personale, acestea vor fi colectate si stocate. Informatiile colectate in acest mod sunt utilizate exclusiv pentru pentru a va raspunde la solicitare. Scopul acestui cookie este de a permite sistemului sa asocieze fiecare sesiune Live Help cu sesiunea precedenta, astfel încat fiecare operator sa va poate oferi suport, fara a fi nevoiti sa repetati informatiile furnizate anterior. Cookie-ul nu va urmari activitatea de navigare dincolo de pagina respectiva. Acest cookie este setat sa expire la momentul parasirii sesiunii.
 
PHPSESSID
 
Acest cookie este utilizat pentru a stoca detaliile de login ale utilizatorului (nume utilizator asociat cu parola). Aceste informatii sunt necesare pentru a permite unui utilizator sa ramana pe site fara a fi nevoie sa-si prezinte numele de utilizator si parola pentru fiecare pagina vizitata. Fara acest cookie, un utilizator nu poate accesa zone ale site-ului care necesita un acces autentificat. De asemenea, acest cookie mai are si scopul de a facilita un cos de cumparaturi, chiar daca nu ati fost inca logat pe site sau ati creat un cont. Daca alegeti optiunea de conectare "Pastreaza sesiune" acest cookie este persistent, altfel este un cookie de sesiune care este setat sa expire la momentul parasirii sesiunii.
 
WHMCS
 
Acest cookie permite sa va identificti cu ID-ul de utilizator pentru sistemul de facturare. Daca alegeti optiunea de conectare " Pastreaza sesiune" acest cookie este persistent, altfel este un cookie de sesiune care este setat sa expire la momentul parasirii sesiunii.
Acest cookie este utilizat pentru a aminti alegerea unui utilizator cu privire la cookie-uri pe site-ul Virtono.com. Acest cookie este, în mod implicit, setat la sosirea pe site-ul cu valoarea "True". Daca utilizatorii aleg sa stearga cookie-urile neesentiale, valoarea acestui cookie este actualizaat la o valoare de "False". In mod implicit este setat sa expire dupa 1 an.
 
_ga
 
Acest cookie este utilizat pentru a distinge utilizatorii unici prin atribuirea unui numar generat aleatoriu ca un identificator de client. Acesta este inclus in fiecare pagina din site si este folosit pentru a calcula vizitatorii, sesiunea si datele de campanie pentru rapoartele site-ului de analiza. In mod implicit este setat sa expire dupa 2 ani.
 
_gat
 
Acest cookie este asociat cu Google Analytics Universal si este folosit pentru acceleratie rata de cerere – limiteaza colectarea de date pe site-urile cu trafic intens. Expira dupa 10 minute. Scopul principal al acestui cookie este de performanta.
 
cb-enabled
 
Acest cookie este utilizat pentru a aminti alegerea unui utilizator cu privire la cookie-uri pe site-urile virtono.ro si virtono.com . Acest cookie este, în mod implicit, setat la sosirea pe site-ul cu valoarea "True". Daca utilizatorii aleg sa stearga cookie-urile neesentiale, valoarea acestui cookie este actualizaat la o valoare de "False". In mod implicit este setat sa expire dupa 1 an.
 
Cookies Google
 
Site-ul nostru foloseste cookies _ga si _gat furnizate de Google Analytics pentru a analiza utilizarea acestui site. Google Analytics genereaza informatii statistice si alte asemenea despre utilizarea site-ului prin intermediul cookies, care sunt stocate pe calculatoarele utilizatorilor. Informatiile generate referitoare la site-ul nostru sunt folosite pentru a crea rapoarte cu privire la utilizarea site-ului. Google va stoca si folosi aceste informatii. Politica de confidentialitate Google este disponibila la adresa: http://www.google.com/privacypolicy.html.